CRM Product Manager Nederlands (De Meern)

Ons Dynamics 365 omgeving is opgezet samen met onze implementatiepartner en geïntegreerd met onze billing and accountancy software. Het ondersteunt ons sales en klantsupportprocessen. Zo zijn onder andere lead-to-order proces en ticketing systeem geïmplementeerd. We willen de mogelijkheden van Dynamics nog verder benutten en waaronder een klant portal opzetten waarin een klant niet alleen zijn tickets kan zien maar ook de gehele dienst zelf kan beheren en aanpassen. Daarnaast willen we de marketingmogelijkheden van Dynamics beter benutten. Als Product Manager ben je hiervoor in de lead voor het verbeteren en verder uitbouwen van Dynamics en daarmee onze dienstverlening verder te professionaliseren. Je werkt samen met Sales, Marketing, Operations en Finance om de inrichting en werking van ons ERP Systeem te optimaliseren.

Je taken houden onder andere in:

  • Je gaat aan de slag met gebruikersvragen, lost incidenten op, signaleert trends en voert optimalisaties door. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede auditing van wijzigingen, up-to-date documentatie en het trainen van de gebruikers.
  • Je vertaalt business vraagstukken en proces uitdagingen naar technische oplossingen en implementeert deze zelf en met behulp van externe technische expertise (bijvoorbeeld als het API -achtige vraagstukken betreft).
  • Je zorgt ervoor dat er goede dashboards en rapportages beschikbaar zijn binnen CRM voor diverse functionele gebieden.
  • Je analyseert knelpunten in de informatievoorziening, de informatiebehoeften binnen de bedrijfsprocessen en de gebruikerseisen en –wensen.
  • Je zorgt dat je bij blijft op technische gebied en nieuwe functionaliteiten en oplossingen eigen maakt. Je kent de mogelijkheden en zet deze in voor de meest effectieve oplossingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte teamplayer die zelfstandig kan opereren. Je kan methodisch werken en hebt een goed analytisch vermogen. Uiteraard spreek je goed Engels omdat je te maken hebt met collega’s die geen
Nederlands spreken. Deze functie is zowel geschikt voor iemand die nu intern al een dergelijk rol vervult en op zoek is naar een andere uitdaging als iemand met een consultant achtergrond die graag zelf echt aan het
stuur wil zitten en focussen op één organisatie in plaats van meerdere klanten.

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Microsoft Dynamics 365. Ben je ook een .Net Developer of heb je ervaring met PowerBI dan is dat een grote pré.
  • Je hebt een afgeronde WO/ HBO opleiding richting Business & IT.
  •  Je hebt Microsoft Dynamics 365 certificaten.
  • Je hebt snel overzicht, denkt systematisch en gaat geen probleem uit de weg.
  • Je bent minimaal voor 32 uur beschikbaar, 40 uur hebben wij graag.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken in een Internationale resultaatgerichte omgeving, no-nonsense cultuur en platte organisatie.
Je bent in vrij in invulling van je werkzaamheden qua werkplek (op kantoor in De Meern of vanuit huis).

Sollicitatie procedure:

Je kunt je sollicitatie en CV richten aan hr@castormarine.com met als onderwerp CRM Product Manager.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Castor Marine

Castor Marine was ooit de satellietomroepafdeling van de grootste nationale telecomoperator KPN en splitste zich in 2005 af. Het bedrijf wordt nu particulier gefinancierd en is gevestigd in De Meern. Castor Marine is eigenaar-exploitant van twee telepoorten en een geleased glasvezelnetwerk. Ons toegewijde team bestaat uit technische, operationele en verkoopmedewerkers die op verschillende plaatsen in de wereld werken. We streven ernaar om de verwachtingen van de klant te overtreffen als het gaat om internetconnectiviteit en IT-services.

24/7 professional support
We are ready to assist you 24 hours a day, 7 days a week, wherever you are.
Voyager platform
Gives you unique real-time visibility of your internet traffic.
Global coverage and reliable connectivity
We provide reliable and secure onboard Internet connectivity using 4G LTE and VSAT systems.
Full service – we have everything in-house
Our own teleport, network solutions, global service and more.

How to apply

If you are interested, please send your resume and cover letter to HR@castormarine.com

Note to agencies: acquisition is not appreciated!